Over Nannet

Nannet Kabel

Mijn naam is Nannet Kabel,
Ik ben geboren in 1963 en ben al 40 jaar werkzaam als gediplomeerd verpleegkundige.
Samen met mijn partner woon ik in Woerden en we hebben volwassen kinderen.

Door mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis, in de wijk en in de palliatieve zorg heb ik een brede ervaring opgebouwd. Het ging mij steeds meer opvallen dat in de zorg klachten vaak worden behandeld door symptomen te bestrijden. Maar een klacht brengt het hele lichaam een beetje van slag. Om lichaam en geest weer in balans te brengen zijn andere behandelingen nodig.
Jaren geleden kwam ik in aanraking met “de voetreflex” en zag dat een behandeling heel heilzaam is voor de mens in zijn geheel.
Het is mijn passie om mensen te helpen.

Helende handen

Met de behandelingen die ik geef zijn er veel klachten verdwenen. De praktijk groeit enorm door mond tot mond reclame. Door bijscholingen te volgen blijf ik goed op de hoogte.

Op de pagina BEHANDELINGEN vindt u de verschillende klachten die met voetreflextherapie goed te behandelen zijn. Men zegt mij regelmatig dat ik helende handen heb.

Ze zeggen dat ik helende handen heb
Nannet Kabel - voetreflextherapie in eigen praktijk

HBO voetreflextherapie

Naast mijn baan als verpleegkundige heb ik de HBO opleiding Voetreflextherapie gevolgd. Die opleiding heeft mij veel kennis gebracht. Die kennis is een mooie aanvulling op de kennis die ik al heb. Beide benaderingen vullen elkaar aan.

Ik heb heel wat jaren op de kinderafdeling en de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt, die ervaring met baby’s en kinderen komt nu goed van pas in de praktijk.

Verder ben ik in 2011 getraind in coachingsvaardigheden. In 2013 ben ik geschoold tot coach bij ICM. Door mij ieder jaar bij te scholen blijf ik goed op de hoogte van de mogelijkheden die de voetreflextherapie biedt. Als actief verpleegkundige kan ik inschatten wanneer ik u zou moeten doorverwijzen naar een huisarts of een specialist.

Spiegel

Ons lichaam is in zijn geheel weerspiegeld in onze voeten.
Door de reflexpunten in de voeten te behandelen met verschillende druk- en massage technieken, komt het probleem in het lichaam tot rust en verdwijnt.

Eigen Praktijk

Ondertussen ben ik een praktijk gestart en ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging VBAG.

Door de behandelingen die ik geef zijn veel klachten verdwenen.

Diploma's certificaten en toelatingen

Neem contact met me op!

Het is nu tijd om voor je lichaam te zorgen!

Het enige wat je hoeft te doen is mij een bericht te sturen via het onderstaande formulier.

    [stmgdpr "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website."]